The HGF Way

Det kan verka enkelt, och det är det

HGF har en noggrant utarbetad metod för att säkerställa ett kvalificerat arbete genom hela projektfasen, från förfrågan till utleverans av serietillverkad produkt. Alla nödvändiga stödfunktioner finns närvarande för att säkerställa bästa möjliga slutresultat.

Läs mer nedan om The HGF Way.
The HGF Way - Projektflodet - Starka tillsammans

Kvalitetssäkring

01: Utveckling

HGF har en stark tradition av utveckling i tätt samarbete med kund.

Vi vet att vi får ut mest av allas potential när vi har ett nära samarbete med kunder och leverantörer där alla får möjlighet att bidra med sin expertis, know-how och erfarenhet.

02: Material & Blandning

Med både egna materialtekniker och egen blandningsavdelning säkerställs att ni får det material som är bäst lämpat för er produkt och applikation.

Vi arbetar alltid för att era specifikationer och önskemål ska harmonisera med det bäst lämpade produktionsmetoden.

03: Projektledning

Vi har ett väl sammansvetsat projektteam med medlemmar från HGFs olika avdelningar. Erfarenheten säger oss att ett bra förarbete alltid är ekvivalent med ett bättre slutresultat.

Tillsammans med er arbetar vi fram en klar och tydlig plan för hur vi ska nå våra gemensamma mål.

04: LEAN produktion

Sedan 2006 har HGF arbetat med LEAN vilket återspeglar sig i vårt dagliga arbete. Oavsett arbetsuppgift är målet alltid att maximera kundnyttan och samtidigt minimera slöseri.

HPS - Halmstad Production System - är ett system utvecklat för vår verksamhet baserat på LEAN-principerna. HPS har genom åren uppmärksammats genom olika utmärkelser och besök av kunder, leverantörer och aktörer inom näringslivet.

Starka tillsammans

I centrum av HGF och vårt arbetssätt återfinnas alltid medarbetaren. Det är med deras nyfikenhet, drivkraft och motivation som alla delar får möjlighet att växa och harmonisera med varandra.