HGF + payoff 0590+X100

TOGETHER WE KEEP TIGHT

Kabelgenomföring

Kabelskydd

I ett fordon löper flera olika slag av slangar och kablar. Vi tillverkar högkvalitativa kabelskydd för personbilar, lastbilar och transportfordon, bussar, entreprenadfordon, truckar och skogsmaskiner. Till de trafikslag som finns på marknaden. Skydden används av flera välkända varumärken inom fordonsindustrin och automotive.
 
Vi kan branschen, vet vilka krav som ställs och i varje projekt arbetar vi nära kunden. Vi tar fullt ansvar, från att utveckla och produktionsanpassa kundens idéer, välja rätt material i plast eller gummi, designa i CAD-miljö och ta fram verktyg tills produktionen körs igång och produkten levereras.

Användning. Driftsäkerheten framför allt.

Våra kabelskydd och kabelgenomföringar omsluter ledningar, kablar och slangar för el, vätska och gaser. De
ger ett fullgott skydd och håller tätt mot slitage och smuts så att fordonet körs driftsäkert.

Teknik och produktion. Följer varje rörelse hos fordonet utan nötning

Kabelskydden tillverkas i gummi och är elastiska för att inte slitas sönder av nötning. De passar alla typer av fordon, kan böjas och fästas i bilens delar eller ligga löst utan att nötas eller förstöras av vibrationer. Hur elastiskt eller hårt gummit är spelar stor roll för hur följsamma skydden är i bilens rörelser. Kablarna ska stå emot smuts och hålla tätt mot chassit.
 
Vårt utvecklingsteam inleder tidigt samarbetet med kunden och vägleder med erfarenhet och kompetens.
Kabelskyddet designas utifrån kundens krav och specifikationer. Gummits sammansättning påverkar elasticiteten och andra egenskaper. De anpassas för att klara miljöpåfrestningar, tåla kemiska produkter, mekanisk påverkan och både låga och höga temperaturer. Tillsammans ger skyddet motstånd mot dagligt slitage och nötning och ger den driftsäkerhet som kunden efterfrågar.
 
Vi föreslår materialkvalitet i gummi ur vårt rika bibliotek våra gummirecept eller så skapar vi en helt ny blandning. Vi testar materialet först i vårt labb för att utvärdera egenskaper. Till sist konstruerar vi formverktyg utifrån CAD- underlag från kunden och vår konstruktionsavdelning bistår gärna om underlag saknas. Därefter körs produktionen igång.

Logotype-Volvo
Logo Ford
Logo Land Rover
Logotype-Komatsu