HGF + payoff 0590+X100

AffärsområdenAutomotive > Golvmattor

Golvmattor

Golvmattor, allvädersmattor

Mattorna är en viktig del av fordonets interiör och har blivit en designprodukt. Vi har varit leverantör och sedan sextiotalet utvecklat, designat och tillverkat högkvalitativa mattor för en lång rad välkända varumärken inom fordonsindustrin och automotive. Med åren har vi byggt långa relationer som ger trygghet till kunden.
 
Mattorna designas för att passa utrymmen i personbilar, lastbilar och transportfordon, bussar, entreprenadfordon, truckar och skogsmaskiner. Alltså till de trafikslag som finns på marknaden.
 
Vi kan branschen, vet vilka krav som ställs och i varje projekt arbetar vi nära kunden. Vi tar fullt ansvar, från att utveckla och produktionsanpassa kundens idéer, välja rätt material i plast eller gummi, designa i CAD-miljö och ta fram verktyg till produktion och leverans. Vid flera tillfällen har våra golvmattor blir erkända och vunnit priser och utmärkelser. <länk>

Användning - Mattor klarar både Saharas hetta och iskylan i Alaska

Våra mattor skyddar golven på förarens och passagerarnas platser mot grus, vatten, spill, snö och smuts. De kan enkelt städas och lyfts ur fordonet med orenheterna kvar på mattan. Rengöringen underlättas. De är beständiga mot påverkan från utomhusmiljön och klarar hettan i söder och kylan i norr. Mattorna är också beständiga mot slitage och nötning och ligger säkert på plats.

Teknik och produktion - En pärla i fordonets interiör.

Idag betyder design allt mer för kunden och vi tar hänsyn till estetik så att mattan stämmer överens med interiörens uttryck och att den passar utrymmets form. Mönstret är viktigt både för utseendet och att stå emot nötning särskilt från hälen. Kundens krav på komfort är en betydelsefull del likaså val av färg på mattan för att öka harmonin i interiören. Det är möjligt att lägga till andra material till exempel metall, tyg, plast och även infoga logotyp.
 
Vårt utvecklingsteam inleder tidigt samarbetet med kunden och vägleder med vår erfarenhet och kompetens.
Mattan utformas efter kundens behov. Egenskaper som tjocklek och hårdhet spelar en viktig roll liksom att den ska klara det dagliga slitaget och nötningen samt påverkan från omgivningens värme och kyla. Vi föreslår materialkvalitet, till exempel gummi, TPE, TPO, TPV och PVC. Från vårt digra bibliotek av recept hämtar vi en passande materialblandning eller så blandar vi till en ny. Det färska materialet genomgår noggranna tester i vårt labb för att utvärdera egenskaper. Till sist konstruerar vi formverktyg utifrån CAD- underlag och vår konstruktionsavdelning bistår gärna om underlag saknas. Därefter körs produktionen igång.

Logotype-Volvo
Logo Ford
Logo Land Rover
Logotype-Komatsu