HGF + payoff 0590+X100

Bagagerumsmattor

Mattor till bagage och lastutrymme

Dagligen ställs en mängd varor och saker i bagage eller lastutrymmen. Det ställer tuffa krav på mattorna för att transporten ska kunna gå säkert. Vi tillverkar högkvalitativa bagagemattor och lastrumsmattor till flera välbekanta fabrikat och varumärken inom fordonsindustrin och automotive. Under årens lopp har vi utvecklat nära relationer med kunderna. Det ger trygghet när nya mattor ska designas och produceras.
 
Vi kan branschen, vet vilka krav som ställs och i varje mattprojekt arbetar vi nära kunden. Vi tar fullt ansvar, från att utveckla och produktionsanpassa kundens idéer, välja rätt material i plast eller gummi, designa i CAD-miljö och ta fram verktyg tills produktionen körs igång och mattorna levereras.

Användning. Tål tungt lastade fordon utan problem.

Mattorna används till personbilar, lastbilar och transportfordon, bussar, entreprenadfordon, truckar och skogsmaskiner. Kort sagt de trafikslag som finns på marknaden.
 
Våra mattor är praktiska och klarar mekanisk påverkan. De är slitstarka, hållbara mot nötning och tål tryck från stora vikter. När man lastar in och ut i fordonet ligger mattorna säkert på plats utan att röra sig. Det är särskilt viktigt när man lastar tunga föremål i fordonet. Mattorna tål grus, vatten, snö och smuts och kan enkelt städas och lyfts ur med orenheterna kvar på mattan. Dessutom klarar våra mattor olika temperaturer som hettan i söder och kylan i norr.

Teknik och produktion. Materialegenskaper ger hög slitstyrka

Med utgångspunkt i kundens behov designar vi mattor och väger in egenskaper som hårdhet, friktion, slitage och material. Mönster är en minst lika viktig komponent. Liksom övriga golvmattor harmoniserar även dessa mattor med fordonets design. Estetik är en viktig komponent och vi utformar mattorna så att de stämmer överens med interiörens uttryck och passar utrymmets form. Andra material kan läggas till och även kundens logotyp.
 
Vårt utvecklingsteam inleder tidigt samarbetet med kunden och vägleder med vår erfarenhet och kompetens. Mattorna tillverkas både i gummi och TPE. Vi föreslår en gummiblandning ur vår rika bank av recept eller så tar vi fram en unik och specifik blandning för att svara mot materialkraven. Vi genomför flera materialtester. Till sist konstruerar vi formverktyg utifrån CAD- underlag och vår konstruktionsavdelning bistår gärna om underlag saknas. Därefter körs produktionen igång.

Logotype-Volvo
Logo Ford
Logo Land Rover
Logotype-Komatsu