HGF + payoff 0590+X100

Kickoff förenar medarbetarna i arbetet mot framtiden

Framtiden är ljus för HGF. Intresset för våra produkter och problemlösningar växer. Fler möjligheter öppnar sig. Nu när vi utvecklas snabbt är det viktigt att hela företaget är med på resan. Därför anordnades en utvecklingsdag i slutet av november för att få en öppen och idérik diskussion om hur vi når vår vision, att bli en polymertillverkare i världsklass.
 
– Det var första gången som så många medarbetare tog aktivt del för att diskutera företagets framtid, säger Christian Kiks som är vd.
 
Medarbetare från Sverige, Lettland och Belgien arbetade tillsammans över fabriksgränser och avdelningar. Inspirerande föreläsningar avlöstes av gruppdiskussioner som gav nya idéer till hur HGF ska kunna nå sina mål. Inbjudna kunder berättade om det positiva samarbetet.
 
Fem grupper bildades som ska arbeta med var sin uppgift om företagets framtid. De börjar sitt arbete efter nyåret och kommer att presentera sina resultat kontinuerligt. Konferensen blev ett startskott för ett nytt sätt att samarbeta och som förenar kompetenser och erfarenheter mot ett tydligt mål. Med denna kickoff tar HGF ett viktigt steg mot att bli en polymertillverkare i världsklass.

Senaste nyheter

Nyhetsarkiv