HGF + payoff 0590+X100

Lediga tjänster
 

Kvalitets- och Miljöchef

Kvalitets- och Miljöchef till HGF - lean on us!

HGF – AB Halmstads Gummifabrik tillverkar formgjutna produkter i polymera material i sina fabriker i Sverige och Lettland. Bolagets kunder är stora och internationellt kända varumärken som bland andra Roxtec, Volvo, Land Rover, Scania, Eleiko och Ford. HGF har ca 130 anställda och omsätter 165 Mkr.

HGF är ett framgångsrikt tillväxtföretag med en tydlig målsättning att fortsätta växa med en god lönsamhet. Att säkerställa och utveckla processerna kring kvalitet är viktiga fundament i verksamheten för att fortsätta att vara framgångsrika.
Företaget arbetar framgångsrikt med LEAN och har erhållit flera utmärkelser.

Som chef kommer du leda kvalitets- och miljöarbetet på företaget genom att förebygga och utveckla arbetet såväl strategisk som operativt. Det gäller att effektivisera processer, hantera avvikelser och implementera kvalitetstänket i hela verksamheten.
Du samarbetar med en kvalitetstekniker och kommer ha en nära dialog med produktionen.
Ansvaret för utbildningar och uppdateringar inom kvalitet- och miljöområdet ingår också i dina arbetsuppgifter.
Kvalitetsrevisioner, ISO TS- och ISO 14001 hantering och övrig dokumentation är andra förekommande uppgifter.

Vi tror att du har god förståelse och erfarenhet av ledande befattningar inom kvalitet- och miljöarbete. Det är meriterande om dina erfarenheter kommer från industribranschen och ur ett TQM-perspektiv, där kundens krav på produkten är av stor vikt.
Relevant utbildning är meriterande, men störst vikt läggs vid dina personliga egenskaper och erfarenheter.

Du är en problemlösare som känner stort ansvar för att utveckla kvalitetsarbetet på ett affärsmässigt och effektivt sätt. Eftersom du kommer att samarbeta med flera ytor inom organisationen krävs en god kommunikations- och samarbetsförmåga.

Du trivs med utmaningen av att hela tiden driva utvecklingen framåt och kommer få möjligheten att påverka. Samtidigt är du analytisk, metodisk och noggrann.

Du hanterar det svenska och engelska språket obehindrat.

Affärssystemet som används på företaget är Jeeves.
 

Din ansökan

Tjänsten är tillsvidare och heltid med placering i Halmstad. Tillträde snarast. För mer information om tjänsten kontakta Mats J Gustafsson på 0735-181522.

Sista ansökningsdag är den 28 april. Urval kommer att ske löpande.

Skicka in din ansökan via denna länk.